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ERIC
- Tarif 14€
- Réponse 1h
-
Élèves1
Nombre d'élèves que ERIC a accompagné depuis son arrivée sur Superprof
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14€/h
Ce professeur est malheureusement indisponible
- Cuisine
- Cuisine traditionnelle
- Cuisine du monde
- Cuisine diététique
- Cuisine Bio
Français, Breton par cœur, résidant à Cardiff, propose des cours de cuisine à ceux qui souhaitent apprendre à cuisiner facilement des plats sains et savoureux. Je serai heureux de transmettre ce que j
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- Cuisine traditionnelle
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Lieux du cours
Recommandé
ERIC un professeur apprécié par sa communauté. Il a été recommandé pour son sérieux, sa pédagogie et la qualité de ses cours. Un bon choix pour progresser en toute confiance.
À propos d'ERIC
Je suis un locuteur natif français. J'ai appris par moi-même plusieurs langues. J'ai d'abord travaillé dans la production télévisuelle puis comme enseignant breton pendant plus de 10 ans. Je travaille en tant que cinéaste indépendant depuis 2014. En tant que pigiste, je garde un peu de temps pour partager mes compétences, apprendre davantage et expérimenter d'autres domaines d'activité. À l'adolescence, je cuisinais pour mes parents, car ils travaillaient fort et de longues heures durant la semaine. Mes antécédents me permettent d’enseigner aux personnes qui souhaitent acquérir des compétences en matière de cuisson des aliments frais, en utilisant des techniques simples et en appréciant le plaisir de créer des repas pour eux-mêmes et pour les autres. Certains de mes parents travaillaient comme cuisiniers ou tenaient des restaurants français, mais j'ai surtout appris de ma mère et de sa mère, de ma grand-mère et de moi-même. J'ai acquis de l'expérience dans la préparation de plats de l'étranger, j'ai beaucoup voyagé et j'ai récemment été formé à la fabrication de «crêpes» du monde entier. Si vous êtes heureux de faire du pain, je peux vous montrer un moyen simple et rapide. Je suis heureux de vous apprendre à faire aussi des galettes de sarrasin breton ou du kig-ha-fars, un plat breton traditionnel.
À propos du cours
- Intermédiaire
- Enfants
- Débutant
niveaux :
Intermédiaire
Enfants
Débutant
- Français
Toutes les langues parlées pour le cours :
Français
Je travaille de manière interactive, «bio», pourrais-je dire, te laissant pratiquer. Je veux que vous vous sentiez très vite assez confiant pour oser créer vous-même lorsque vous cuisinez. Une question de sentiment est la cuisine. Cela vous semblera de plus en plus facile et vous serez prêt à cuisiner pour le plaisir de vos invités. Mon chemin est simple: nous décidons quoi cuisiner ensemble. Nous nous assurons que vous avez la nourriture dont nous avons besoin et je vous montre les bases. Maintenant c'est ton tour. Je vais m'assurer que vous avez appris afin de pouvoir créer déjà à ce stade. Maintenant c'est ton chemin! Je suis disponible pour travailler régulièrement afin de répondre à vos besoins particuliers et je suis impatient de relever ce nouveau défi avec vous.
Recommandations
Les recommandations proviennent des proches et des connaissances de ce professeur de Cuisine.
I've known Eric for over 25 years; he's my brother in law. Eric is a passionate person who puts everything he's got in a project, whatever the project. He likes to understand the world surrounding him and thus, will not stop learning until he is satisfied with answers and explanations, the nature / matter of things. To me, that's a great quality as he explains clearly why this, why that, and makes things easier to understand. He transmits his passion naturally.
Eric is a positive person with quite a sense of humor and creativity.
I am confident he will be a good prof!
Eric Gudenkauf is an energetic and understanding person, with very good teaching skills and above all, he loves what he does which makes him the perfect teacher. His demanding nature always pushes him to train him self often and with happiness. This can assure you a whole learning process in a joyous and relaxed atmosphere : you’ll definitely not be lacking of humour. He’ll do his best to give you original classes and you can trust me, as I already saw him working as a teacher for 15 years of life. As far as food is concerned, I discovered and cooked various and tasty dishes with Eric since my very young age so I can only advise you my father as a teacher in general.
I'm the president of a Summer School (Kamp Etreketiek Ar Vrezhonegerion, KEAV) which offers a complete tuition in Breton (an immersive course). Every year, since 1948, KEAV) organizes among other activities, a two weeks course. Eric has been one of the teachers we had in our team. We appreciated his knowledge of the Breton language and his professionalism of course, (he is a teacher of great experience) but also his capacity of establishing a good contact with us and with his students. I fully recommend him to you and hope to see him back with us before long.
Eric has been my language teacher for several years, and the first thing coming back to my mind thinking about the time spent with him are his smile and positive mindset. Eric has always been attentive and listening to me and the other persons i was having lessons with. Eric is not only here to give you traditional knowledge you can expect from a classical teacher, he has the ability to make you love what you do and involve you more into the subject and related culture when it is possible.
Eric has a natural ability to learn languages and transmit you this sense, do not miss an opportunity to share a moment with him, you won't regret it :)Pour connaître le parcours personnel et professionnel d'ERIC depuis des décennies, je résume. Il a une soif quotidienne de découvrir et d'apprendre. Facilité pour les langues, ouverture d'esprit en cause ses nombreux voyages et son intérêt à tout ce qui est culturel. Il aime transmettre, intéresser et motiver ses élèves . A toujours été très aimé par eux. Nul doute ce métier lui convient parfaitement. C'est un TYPE BIEN. Je ne peux que le recommander.
To know the personal and professional career of ERIC for decades, I summarize. He has a daily thirst for discovering and learning. Ease for languages, open-minded because of his many travels and his interest in everything that is cultural. He likes to transmit, interest and motivate his students. Has always been loved by them. No doubt this job suits him perfectly. It is a GOOD TYPE. I can only recommend it.Many good recipes, great teacher !
Eric is a high clever mind and a hard worker.
He loves teaching and shares his knowledge.
These are the main reasons why I recommend Eric as a superprof.
We have known each other for almost 30 years .
Eric is a colleague filmmaker with a sharp eye for lighting and a passion for words and tasty food. He is a skilled writer and an eloquent speaker of several languages, amongst which French and Breton. Working with Eric is inspiring, he has a broad view, a structured approach and is a quick learner. His improvised dinners are memorable. I have no doubt you will enjoy his cooking lessons and his company.
As a breton language native speaker and tutor I was really impressed by Eric Gudenkauf's ability to learn the celtic language of Brittany which he speaks very well in its standart form as well as with a local accent (South East). He rapidly got chosen by the National Education to be a teacher and he uses the breton language as a professional tool to make films (documentaries) ordered by the Breton Channel (F3 Bretagne).
As a french teacher or tutor he would be great because
- he took advantage of the 6 month intensive breton language course for adults he spent in Stumdi (I was one of his tutors) to observe our pedagogy
- he's a very positive and involved person
- he's a native french speaker
Eric is a skilled and reliable teacher who obviously loves his job. His dynamism, patience, good mood, and his passion for the languages, (he speaks French, Breton, English and he is learning Welsh, Russian and Farsi) make his lessons very pleasant. Highly recommended.
Eric has been teaching in Brittany for years He had different levels to teach He s very active and has a wide range of knowledges in many topics And he is a nice man
Great teacher, very kind, patient and funny !
I know Erik well and for many years, he shall do a very good teacher in french as well as in breton. He has a very open-minded personality.
Dw 'n nabod Erik ers blynnyddoed, ydy 'n gallu siarad llydaweg yn dda iawn ac Ffrangeg ac saesneg wrth gwrs.
I know Erik for a long time, is able to speak Breton very well and of course French and English.
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Tarifs
Tarif
- 14€
Tarifs packs
- 5h : 58€
- 10h : 104€
webcam
- 14€/h
déplacements
- + 3€
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